Opiskelijalle: opinnot ja opintojaksoille ilmoittautuminen

ICT-koulutuspolun opinnot lukuvuosi 2020-2021

Alta löydät ohjeet opintojaksoille ilmoittautumiseen. Lista ICT-koulutuspolun opinnoista 1. opiskeluvuonna löytyy omana sivunaan. 2. ja 3. vuoden opinnot on listattu toiselle sivulle. Huomaathan, että ilmoittautuminen vaihtelee korkeakouluittain. Lisätietoja opintojaksoista antavat vastuuopettajat.

Ilmoittautuminen Karelian toteuttamille opintojaksoille (UEF ja Savonia opiskelijat)

tä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Karelian opintojaksoille yliopiston WebOodi-järjestelmässä (https://weboodi.uef.fi). Yliopisto ilmoittaa omien opiskelijoidensa ilmoittautumiset Kareliaan, jossa opiskelijat kirjataan Karelian opiskelijahallintojärjestelmään.

Savonian opiskelijat ilmoittautuvat Karelian toteuttamille opintojaksoille tällä sivulla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta.

Huom! Ilmoittautuminen
  • Syksyn 2020 opintojaksoille avoinna – päättyy 16.9. klo 15:00 ja
  • Kevään 2021 opintojaksoille 15.11. – 16.12.2019 klo 15:00.
Linkit Savonian opiskelijoiden ilmoittautumista varten:

Jos sinulla on kysyttävää Karelian toteuttamista opintojaksoista tai jos haluat perua ilmoittautumisesi, ota yhteyttä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Karelian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Ilmoittautuminen Savonian toteuttamille opintojaksoille (UEF ja Karelia opiskelijat)

Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Savonian opintojaksoille yliopiston WebOodi-järjestelmässä (https://weboodi.uef.fi). Yliopisto ilmoittaa ilmoittautuneet opiskelijat Savoniaan, jossa heidät kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään.

Karelian opiskelijat voivat ilmoittautua Savonian opintojaksoille ottamalla yhteyttä Laila Seppäseen. Yhteystiedot alla.

Jos sinulla on kysyttävää Savonian toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan tai Savonian opiskelijapalveluihin laila.seppanen (at) savonia.fi

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Savonian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Ilmoittautuminen UEF:n toteuttamille opintojaksoille (Karelia ja Savonia opiskelijat)

ICT-koulutuspolun opintoja Itä-Suomen yliopistossa suorittaville Karelian ja Savonian opiskelijoille myönnetään opiskeluoikeudet Itä-Suomen yliopistoon automaattisesti lukuvuoden alussa ennen opintojen alkua. Opiskeluoikeus on voimassa kaksi lukuvuotta.

Opiskeluoikeuksien myöntämisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeen UEF-käyttäjätunnusten aktivoimisesta. Käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen voit ilmoittautua UEF toteuttamille opintojaksoille WebOodi-järjestelmässä (https://weboodi.uef.fi).

Jos sinulla on kysyttävää UEFin toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa UEF opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.