Opiskelijalle: opinnot ja opintojaksoille ilmoittautuminen

ICT-koulutuspolun opinnot lukuvuosi 2021-2022

Alta löydät ohjeet opintojaksoille ilmoittautumiseen. Lista ICT-koulutuspolun opinnoista 1. opiskeluvuonna löytyy omana sivunaan. 2. ja 3. vuoden opinnot on listattu toiselle sivulle. Huomaathan, että ilmoittautuminen vaihtelee korkeakouluittain. Lisätietoja opintojaksoista antavat vastuuopettajat.

Ilmoittautuminen Karelian toteuttamille opintojaksoille – UEF ja Savonia opiskelijat

Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Karelian toteuttamille opintojaksoille syyslukukaudella 2021 yliopiston WebOodi-järjestelmässä (https://weboodi.uef.fi) ja kevätlukukaudella 2022 yliopiston Peppi-järjestelmässä. Yliopisto ilmoittaa omien opiskelijoidensa ilmoittautumiset Kareliaan, jossa opiskelijat kirjataan Karelian opiskelijahallintojärjestelmään.

Savonian opiskelijat ilmoittautuvat Karelian toteuttamille opintojaksoille tällä sivulla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta.

Linkit Savonian opiskelijoiden ilmoittautumista varten:
  • toisen lukuvuoden opintojaksoille ilmoittautuminen:

Jos sinulla on kysyttävää Karelian toteuttamista opintojaksoista tai jos haluat perua ilmoittautumisesi, ota yhteyttä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Karelian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Ilmoittautuminen Savonian toteuttamille opintojaksoille – UEF ja Karelia opiskelijat

Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Savonia toteuttamille opintojaksoille yliopiston Peppi-järjestelmässä. Yliopisto ilmoittaa omien opiskelijoidensa ilmoittautumiset Savoniaan, jossa opiskelijat kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään.

Karelian opiskelijat ilmoittautuvat Savonian toteuttamille opintojaksoille ottamalla yhteyttä opiskelijapalvelut@savonia.fi.

Jos sinulla on kysyttävää Savonian toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan tai Savonian opiskelijapalveluihin opiskelijapalvelut@savonia.fi

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Savonian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Ilmoittautuminen UEF:n toteuttamille opintojaksoille – Karelia ja Savonia opiskelijat

ICT-koulutuspolun opintoja Itä-Suomen yliopistossa suorittaville Karelian ja Savonian opiskelijoille myönnetään opiskeluoikeudet Itä-Suomen yliopistoon automaattisesti lukuvuoden alussa ennen opintojen alkua. Opiskeluoikeus on voimassa kaksi lukuvuotta.

Opiskeluoikeuksien myöntämisen jälkeen Karelian ja Savonian ICT-polun opiskelijat saavat sähköpostitse ohjeen UEF-käyttäjätunnusten aktivoimisesta. Käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen Karelian ja Savonian opiskelijat ilmoittautuvat UEFn toteuttamille opintojaksoille syyslukuaudella 2021 yliopiston WebOodi-järjestelmässä (https://weboodi.uef.fi) ja kevätlukukaudella 2022 yliopiston Peppi-järjestelmässä.

Jos sinulla on kysyttävää UEFin toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa UEF opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.