Siirry suoraan sisältöön

Opiskelijalle: Opintojaksoille ilmoittautuminen ja suoritusten kirjaaminen

Alta löytyvät ohjeet opintojaksoille ilmoittautumiseen kun opintojakson toteuttaja on muu kuin oma korkeakoulusi. Lisätietoja opintojaksojen toteutuksesta ja sisällöstä saat ottamalla yhteyttä opintojakson vastuuopettajilta.

Itä-Suomen yliopiston ja Savonian opiskelijoiden ilmoittatuminen Karelian toteuttamille opintojaksoille

Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Karelian toteuttamille ICT-polun opintojaksoille UEF Peppi-järjestelmässä. Yliopisto toimittaa omien opiskelijoidensa ilmoittautumiset Kareliaan, jossa opiskelijat kirjataan Karelian opiskelijahallintojärjestelmään.

Savonian opiskelijat ilmoittautuvat Karelian toteuttamille opintojaksoille tällä sivulla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta

Linkit Savonian opiskelijoiden ilmoittautumista varten:
  • toisen lukuvuoden opintojaksoille ilmoittautuminen:

Jos sinulla on kysyttävää Karelian toteuttamista opintojaksoista tai jos haluat perua ilmoittautumisesi, ota yhteyttä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Karelian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Itä-Suomen yliopiston ja Karelian opiskelijoiden ilmoittautminen Savonian toteuttamille opintojaksoille

Itä-Suomen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat Savonia toteuttamille ICT-polun opintojaksoille UEF Peppi-järjestelmässä. Yliopisto toimittaa omien opiskelijoidensa ilmoittautumiset Savoniaan, jossa opiskelijat kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään.

Karelian opiskelijat ilmoittautuvat Savonian toteuttamille ICT-polun opintojaksoille ottamalla yhteyttä Savonian opiskelijapalveihuhin sähköspostilla opiskelijapalvelut@savonia.fi.

Jos sinulla on kysyttävää Savonian toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan tai Savonian opiskelijapalveluihin opiskelijapalvelut@savonia.fi

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa Savonian opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.

Karelian ja Savonian opiskelijoiden ilmoittautuminen Itä-Suomen yliopiston toteuttamille opintojaksoille

Karelian ja Savonian opiskelijat ilmoittautuvat Itä-Suomen yliopiston toteuttamille opintojaksoille UEF Peppi-järjestelmässä.

Jos sinulla on kysyttävää UEFin toteuttamista opintojaksoista, voit olla yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan.

Kun olet suorittanut opintojakson, toimittaa UEF opiskelijapalvelut arvosanasi kotikorkeakouluusi, jossa se kirjataan suorituksiisi.