Miksi valita ICT-polku?

Olet siis kiinnostunut kuulemaan hiukan lisää opiskelusta ICT-polulla – hienoa! Tai ehkä pitäisi sanoa onneksi olkoon: ICT-alalla nimittäin on imua ja alan osaajille kysyntää. Lupaavien työelämänäkymien lisäksi on olemassa muutama muukin syy, joiden vuoksi ICT-polku on hyvä valinta.

Kolme yhdellä iskulla. ICT-polulla pääset hyödyntämään kolmen korkeakoulun näkökulmia ICT-alaan osana tutkinto-opintojasi. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa aihealueiltaan monipuolisempaa kurssivalikoimaa sekä sitä, että opinnoissa on sopivassa suhteessa niin teoriaa kuin käytännön harjoituksiakin.

Oikeita töitä varten. ICT-polkua on suunniteltu yhteistyössä alan yritysten kanssa. Sen vuoksi tiedämme, että näistä taidoista todella on hyötyä työelämässä.

Usein parhaat ideat syntyvät rajoja rikkomalla. ICT-polun opiskelijat valmistuvat insinööreiksi, tradenomeiksi tai luonnontieteiden kandidaateiksi, ja jokaisella tutkinnolla on oma näkövinkkelinsä alaan. ICT-koulutuspolulla tutustut alan opiskelijoihin muista korkeakouluista – heihin, joiden kanssa kenties kohtaat muutaman vuoden päästä työelämässäkin. Tai kuka tietää, ehkäpä aloitatte yhteistyön opiskelujen aikana.

Reitti ICT-polulle kulkee Karelian, Savonian tai Itä-Suomen yliopiston kautta. Tutustu alla opiskelijatarinoihin eri korkeakouluista.

Tutustu opiskelijatarinoihin – mikä reitti ICT-polulle sopii sinulle?